fbpx

2LIP-BAGS

De 2Lip-Bag is een kwalitatief hoogwaardige zak van polypropyleen folie. Hierdoor behoort de 2Lip-Bag toe aan de Glasheldere Verpakkingen van Portex.

Everything is Crystal Clear

Een 2Lip-Bag bestaat uit twee compartimenten, waardoor het uitstekend is te gebruiken voor displays. Het onderste gedeelte van de 2Lip-Bag is ontwikkeld om uw producten glashelder te kunnen presenteren. Het bovenste deel is speciaal voor uw eigen kartonnen kopkaart (header).  Deze kartonnen kopkaart kan worden voorzien van een eurolog waardoor de 2Lip-Bag ideaal is om aan winkelrekken op te hangen.


“Door gebruik te maken van de 2Lip-Bags van Portex Verpakkingen kan ik mijn producten in verschillende designs presenteren”


Omschrijving

De 2Lip-Bags worden uit glashelder polypropyleen gemaakt en hebben een zij-seal. Hierdoor is de maatvoering zeer nauwkeurig. Zowel het bovenste compartiment, bestemd voor de kopkaart, als het onderste gedeelte, bestemd voor uw product, kennen een klep. Deze klep kan worden voorzien van een kleefstrip, zodat de 2Lip-Bag aan twee zijden is te sluiten. Dit type zak leent zich uitstekend voor de wat kleinere oplages. Door een wisselende header te gebruiken, krijgt elke 2Lip-Bag een geheel unieke uitstraling. Naast de header zelf is het tevens mogelijk om de polypropyleen te laten bedrukken met elk gewenste print. Ook is het mogelijk om deze verpakkingen in elk gewenst formaat te laten produceren, waardoor het zich uitstekend leent voor presentaties in winkels.

Waarom een 2Lip-Bag?

Bovenal zijn 2Lip-Bags ideaal voor het handmatig vullen van uw producten, waardoor ze zich uitstekend lenen om uw wenskaarten, schrijfwaren, hobbyproducten, stickervellen, haar- en huidverzorgingsproducten en sieraden in te presenteren.

Specificaties

De 2Lip-Bags worden gemaakt van OPP (Oriënted Polypropylene) speciaal voor kleine, lichte en/of vlakke producten te verpakken en CPP (Cast Polypropylene) voor iets zwaardere producten waarvan de seal steviger dient te zijn*. Zowel OPP als CPP kunnen worden gelamineerd, zodat uw logo erop kan worden gedrukt.

Folie dikte variërend van  30my tot en met 100my. Formaten variëren van 45mm tot en met 800mm (inclusief header). De kleefstrip(s) kunnen zowel permanent als hersluitbaar zijn. Mogelijke stansvormen zijn o.a.  euroloch, butterfly en rondjes.

* Andere materialen zijn mogelijk.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op. 

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons