fbpx

Blokbodemzakken

De Blokbodemzakken zijn speciaal ontwikkeld om uw producten staand te presenteren in heldere folie. Hierdoor is de Blokbodemzak één van de Glasheldere Verpakkingen van Portex.

Everything is Crystal Clear

De blokbodemzakken hebben een vierkante bodem en een zijvouw. Hierdoor is het grootste voordeel van de blokbodemzak, dat producten staande gepresenteerd kunnen worden. In het bijzonder is dit een prachtig alternatief voor bijvoorbeeld koekjes, noten en/of chocolade. Doordat de verpakking glashelder is, komen uw producten nog mooier naar voren.


“Ik neem al jaren mijn blokbodemzakken af bij Portex Verpakkingen. De kwaliteit is geweldig en daarom krijg ik van mijn klanten altijd positieve reacties”


 

Omschrijving

Blokbodemzakken zijn glasheldere zakjes waarin met name etenswaren geweldig mooi in uit komen. Omdat de folie glashelder is, is de inhoud goed te zien. Door de stevige bodem kunnen de etenswaren prominent in beeld worden gebracht in bijvoorbeeld een winkel. Omdat de mogelijkheden in afmeting oneindig zijn, is het voor alle mogelijk denkbare lekkernijen te gebruiken. Vanaf één bonbon tot en met een grootverpakking aan pinda’s.

Waarom een Blokbodemzak?

Voor elk product is de blokbodemzak te gebruiken. Omdat Portex Verpakkingen ze altijd speciaal op maat maakt, kunt u bijvoorbeeld  al uw etenswaren en levensmiddelen in dezelfde huisstijl presenteren.

Specificaties

Blokbodemzakken  worden gemaakt van OPP (Oriënted Polypropylene) voor kleinere en/of lichte producten te verpakken en CPP (Cast Polypropylene) voor iets zwaardere producten *. Zowel OPP als CPP kunnen worden gelamineerd ten behoeve van bedrukking. Hierdoor kunt u elke blokbodemzak nog voorzien van uw logo. Tot slot is het nog mogelijk om de folie van een mooie glanskleur te voorzien.

Folie dikte variërend van  30my tot en met 100my. Formaten variëren van 45mm tot en met 800mm (inclusief header)..

* Andere materialen zijn mogelijk.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons