fbpx

Multibags

Veel bedrijven willen in een samenwerking meerdere producten tegelijk presenteren. Bovendien worden ook vanuit eenzelfde organisatie steeds meer producten gecombineerd. Hoe kan dit op een goede manier worden gepresenteerd? Portex Verpakkingen heeft speciaal hiervoor Multibags ontwikkeld. Laat uw producten gelijk bij de klanten in het oog springen.

Everything is Crystal Clear

De Multibag is een CastPP zak met één of meerdere gescheiden compartimenten. Deze compartimenten zijn gescheiden door middel van een middenseal. Uiteraard levert Portex Verpakkingen ook de Multibag op maat. Hierdoor kunt u al uw producten op een mooie manier met elkaar combineren en presenteren aan uw klanten.


“Wij wilden voor de promotie van ons nieuwe magazine een aantal actieproducten toevoegen. Door de Multibags van Portex Verpakkingen konden wij dit realiseren en is ons nieuwe magazine een daverend succes geworden”


Omschrijving

De Multibags zijn van hoogwaardig plastic gemaakt. Hierdoor is de kwaliteit van uw producten op een goede manier gewaarborgd. Uiteraard kunt u de Multibag ook met een mooie tekst laten bedrukken. Zeker in combinatie met een ander product springt het nog beter in het oog en worden klanten automatisch op producten gewezen.

Waarom een Multibag?

Wilt u een hogere omzet voor uw producten genereren? Kies dan voor de Multibag van Portex Verpakkingen en laat uw actie in het oog springen. Door de bedrukking kunt u ook een extra boodschap toevoegen.

Specificaties

Op de eerste plaats zijn onze Multibags van CastPP en voorzien van één of meerdere middenseals. Tevens kunnen zij in elk gewenst formaat worden geproduceerd, waardoor het ook voor uw producten geschikt zal blijken. Tot slot kunt u de Multibag helemaal in uw huisstijl laten drukken.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons