fbpx

Portefeuillezakken

Het grootste aantal wenskaarten van Nederland wordt verpakt in de Portefeuillezakken van Portex Verpakkingen. Om die reden behoren de Portefeuillezakken tot de Glasheldere Verpakkingen van Portex.

Everything is Crystal Clear

Elke wenskaart kan worden verpakt in een Portefeuillezak van Portex. Door middel van de helderheid van de PP wordt de wenskaart altijd op de mooiste manier gepresenteerd. Om die reden maken wij de verpakkingen op maat. Elke kaart is immers anders en elke kaart blijft ook een cadeau om te worden uitgepakt.


“Omdat wij door heel Nederland wenskaarten wilden leveren, zochten wij een Partner die ons hiermee kon helpen. In Portex Verpakkingen hebben wij de ideale partij gevonden. Daarom kunt u nu overal onze kaarten vinden”


Omschrijving

Portefeuillezakken worden speciaal gemaakt voor de wenskaarten. Zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant is de zak voorzien van zijvakken. Hierdoor past de wenskaart er perfect en is deze ook open te klappen en van binnen te bekijken. Natuurlijk is er altijd ruimte voor de envelop.

Waarom een Portefeuillezak?

Wilt u uw wenskaarten op een mooie manier presenteren? Wij kunnen de portefeuillezakken in lagere oplages voor u maken en zelfs voorzien van uw logo. Hierdoor kunt u deze extra personaliseren en wordt de kaart nog meer een blikvanger.

Specificaties

Onze mooie verpakkingen worden gemaakt van OPP (Oriënted Polypropyleen) om kleinere en/of lichte producten te verpakken en CPP (Cast Polypropyleen) voor iets zwaardere producten *. Zowel OPP als CPP kan worden gelamineerd ten behoeve van bedrukking. Hierdoor kunt u elke PP zak ook voorzien van uw logo. Tot slot is het nog mogelijk om de folie van een mooie glanskleur te voorzien.

Folie dikte variërend van  30my tot en met 100my. Formaten variëren van 45mm tot en met 800mm (inclusief header).

* Andere materialen zijn mogelijk.

Er is werkelijk heel veel mogelijk. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons