fbpx

Envelop-Bags

Voor alle bedrijven is het een hele uitdaging om een mailing onder de aandacht te brengen. Nog voordat er een letter is gelezen, ligt uw mooi opgemaakte document vol met waardevolle informatie al in de prullenbak. Portex Verpakkingen heeft hiervoor een oplossing en met onze Envelop-Bags hebben wij  ons ten doel gesteld, dat u uw relaties beter bereikt.

Personaliseer uw boodschap

De Envelop-bag is een stevige transparante envelop. Deze is uitstekend te gebruiken voor Direct-Mail en springt meer in het oog, dan de standaard papieren envelop. Elke Envelop-bag is voorzien van een afgeschuinde klep en een rillijn om deze klep eenvoudig te openen en te sluiten. Hierdoor is de Envelop-Bag ook uitermate geschikt voor machinale verwerking.


“Wij kregen weinig respons op onze nieuwsbrieven, terwijl wij daar veel geld aan uitgaven. Sinds het gebruik van de Envelop-Bag van Portex Verpakkingen brengt elke mailing ons een positief resultaat ”


Omschrijving

Onze Envelop-Bags zijn speciaal ontwikkeld. Op de eerste plaats wordt elke envelop zo geproduceerd, dat het te verwerken is door elke couverteermachine. Of het nu gaat om een Bell & Howell, een Böwe of een Künnecke, onze Envelop-Bag gaat er moeiteloos doorheen. Daarnaast wordt uw mailing door de Envelop-Bag een cadeautje om te worden uitgepakt. Compleet in uw huisstijl komt uw nieuwsbericht gelijk onder de aandacht bij uw relaties.

Waarom Envelop-Bags?

Wilt u een hogere respons uit uw mailing? Kies dan voor de Envelop-Bag van Portex Verpakkingen. In uw huisstijl en prachtige kwaliteit komt uw bericht écht onder de aandacht. Uw mailing wordt zelfs een cadeau dat kan worden uitgepakt.

Specificaties

De Envelop-Bags zijn van een hoogwaardig Polypropyleen vervaardigd. Door de kwaliteit zijn deze zowel met de hand te vullen als door machines. Portex Verpakkingen maakt uw gewenste envelop in elk gewenste maatvoering. Breng uw bericht direct onder de aandacht en ervaar de positieve reacties!

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons