fbpx

Bedruk uw Tape met uw Logo

Elke organisatie heeft tape nodig. Portex Verpakkingen levert zowel bedrukte tape als onbedrukte tape. Voor een uitstekende prijs leveren wij altijd de beste kwaliteit. Zo is Portex ook voor uw tape de ideale partner!

Met Portex Verpakkingen plakt alles beter

Uiteraard kunt u bij Portex Verpakkingen uw tape laten bedrukken met uw logo. Hierdoor krijgt elk pakket dat u verzend een persoonlijke uitstraling.


“Wij wilden onze organisatie een extra herkenbaarheid geven. Nadat wij de bedrukte tape bij Portex Verpakkingen zijn gaan afnemen, hebben wij zelfs via de tape nieuwe klanten kunnen verwelkomen”


Waarom Bedrukte Tape met uw Logo?

Door het bedrukken van tape creëert u altijd het beste visitekaartje voor uw organisatie. Uiteraard is voor elke organisatie prijs belangrijk. Portex Verpakkingen staat al jaren bekend om haar goede prijs-kwaliteit verhouding. Met andere woorden: Bij Portex krijgt u altijd uitstekende kwaliteit voor de beste prijs.

Of het nu gaat om de chemische industrie of om levensmiddelen, Portex Verpakkingen zorgt ervoor, dat uw tape altijd onder elke situatie te gebruiken is.

Specificaties

Elke tape bestaat uit twee lagen. Ten eerste de folie, ook wel drager genoemd, en ten tweede de kleeflaag, ofwel kleefmassa. De twee meest gebruikte soorten folie zijn PP (polypropyleen) en PVC (polyvinylchloride).

PVC-tape is ideaal om te laten bedrukken. Het geeft de mooiste resultaten. Dus wanneer u uw logo op de tape wilt laten bedrukken, dan adviseren wij altijd PVC. Daarnaast leent PVC zich ook voor recycling wat ten goede komt aan het milieu.

Extra

Uiteraard kunnen wij naast de tape ook zorgdragen voor alle extra’s. Hierbij kunt u denken aan velerlei soorten tapedispensers. Ook kunnen wij voor u een ontwerp maken voor de bedrukking. Hierdoor komt uw huisstijl met uw logo altijd op de meest optimale manier op de tape.

Kortom: Ook voor uw bedrukte tape en uw onbedrukte tape is Portex Verpakkingen voor u de meest ideale partner!

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons