fbpx

Rekwikkelfolie

Weet u al welke rekwikkelfolie u nodig heeft? Portex Verpakkingen heeft een zeer brede keus. Op de eerste plaats leveren wij de bekende handrekfolie, maar ook voor alle machinewikkelfolie kunt u bij ons terecht. Door de jarenlange samenwerking met diverse machineproducenten hebben wij vele unieke rekwikkelfolies ontwikkeld. Daarmee is Portex Verpakkingen een begrip geworden in de industriële verpakkingen.

Strak in Rekbare Folies

Met de rekwikkelfolies van Portex Verpakkingen worden al uw palletladingen gegarandeerd beschermd. Dit doen wij volgens de hoogste standaarden en altijd voor het beste tarief. Hierdoor maken vocht en scheuren geen kans en staan uw producten stevig tijdens transport. Door een gladde buitenlaag wordt verkleven voorkomen.


“Wij gebruiken al jaren een stevige en heldere rekwikkelfolie van Portex Verpakkingen. Hierdoor worden onze producten niet alleen optimaal beschermd. Ook is de uitstraling is nog steeds fantastisch”


Omschrijving

Rekwikkelfolie kan worden voorgerekt. Wanneer u hiervoor een goed afgestelde machine gebruikt, zult u merken dat u een optimaal rendement zult bereiken. Zonder aan stevigheid en bescherming te verliezen, zal het verbruik goedkoper zijn. Daarnaast is een optimaal verbruik uiteraard ook goed voor het milieu.

Waarom Rekwikkelfolie?

Portex Verpakkingen levert gegarandeerd volgens de hoogste standaarden en voor het beste tarief. Wij leveren zowel voor machinefolie als handrekfolie. Indien u speciale wensen heeft, dan kunnen wij met u meedenken. Bijvoorbeeld UV bestendigheid of bescherming tegen zuren.

Specificaties

Voor zowel verticale- als voor horizontale stabilisatie. Portex Verpakkingen levert elke Rekwikkelfolie op stalen of kartonnen kokers. Wij combineren hoge flexibiliteit met constante kwaliteit. In elke branche zijn wij een begrip geworden.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons