fbpx

Transparante en bedrukte krimpsleeves van Portex Verpakkingen zorgen voor een optimale presentatie van jouw product.

Wat is een krimpsleeve?

Krimpsleeves hebben meerdere functies. Ten eerste zijn ze uitstekend geschikt voor (full)body decoratie. Bovendien worden ze ook gebruikt als garantiesluiting. Door middel van een garantiesluiting weet je zeker dat een verpakking nog niet eerder is geopend.

Naast een hoge scheurweerstand heeft elke krimpsleeve krimpeigenschappen. Door de sleeve om het product te schuiven en kort te verwarmen krimpt de sleeve. Hierdoor zit de krimpsleeve strak rondom het product.

Toepassingen

Krimpsleeves zie je overal en in alle branches. Ten eerste in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de cosmetica en de farmacie. Het is dus ook voor jouw product geschikt. Kortom: een perfecte manier om als promotiemiddel te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het volledig decoreren van een fles of blik. Verpak meerdere producten samen in bijvoorbeeld een duopack of multipack. Presenteer jouw actie optimaal in de schappen.

Krimpsleeves zijn ook ideaal geschikt als garantiesluiting. Je kunt hierbij denken aan een verzegeling om de dop van een fles of om de deksel van een blik. Garandeer jouw klanten een niet eerder geopend product. Tevens kun je ervoor kiezen om een tearstrip aan te brengen. Door middel van deze tearstrip kan de garantiesluiting gemakkelijk worden verwijderd.

transparante en bedrukte krimpsleeves

Materialen en uitvoeringen

Krimpsleeves zijn verkrijgbaar in PET, PVC en PLA. Deze laatste is biologisch afbreekbaar. De andere kunststoffen zijn recyclebaar. Daarnaast kunnen onze krimpsleeves worden geproduceerd op de rol of op maat worden gesneden. Afhankelijk van jouw product en verwerking bieden wij de meest passende oplossing.

Voordelen

Hieronder staan de voordelen van Transparante en Bedrukte Krimpsleeves van Portex Verpakkingen:

  • Optimale decoratie van elk product (promotie)
  • Geschikt als actieverpakking (duopack en multipack)
  • Garantiesluiting (voorgevormd en bedrukbaar)
  • Verkrijgbaar op rol of op maat gesneden
  • Uitvoerbaar in PLA (biologisch afbreekbaar) 

transparante en bedrukte krimpsleevestransparante en bedrukte krimpsleevestransparante en bedrukte krimpsleeves

Advies op maat

Het productieproces is uitgebreid en omdat elk product anders is, is er altijd sprake van maatwerk. Portex Verpakkingen geeft hierin graag advies, zodat de bruikbaarheid van de krimpsleeve altijd optimaal is in jouw proces en het jouw product optimaal laat presenteren. Klik HIER voor nog meer info over krimp-sleeves.

Bel naar (0341) 563 344 voor vragen, advies of een prijsopgave of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

contact

Contact

Bel ons