fbpx

Headerbags

Headerbags zijn speciaal ontwikkeld om uw producten hangend te kunnen presenteren. Het behoort toe aan de Glasheldere Verpakkingen van Portex, waardoor uw producten altijd meteen in het oog springen.

Everything is Crystal Clear

De Headerbags zijn polypropyleenzakken met een header. Deze header is verstevigd en daarmee ideaal om te voorzien van een kopkaart. Hierdoor kunt u het product in elke Headerbag personaliseren en bedrukken met uw logo. Vooral voor kleinere en/of vlakke producten is de Headerbag geschikt.


“De Headerbags van Portex Verpakkingen gebruik ik in diverse winkels. Vergelijkbare producten kwamen minder goed naar voren, waardoor ik een voorsprong kreeg op de concurrentie”


Omschrijving

Om te beginnen zijn Headerbags zakjes, waar platte en lichte producten geweldig mooi in uit komen. Omdat de folie glashelder is, is de inhoud goed te zien. De header kan tevens worden voorzien van een eurolog. Hierdoor zijn de Headerbags prachtige om te presenteren in velerlei displays. Aan de onderzijde van de Headerbag kunt u kiezen voor een zelfklevende kleefstrip. Deze kleefstrip kan permanent zijn of hersluitbaar. Tot slot kunt u zowel de header als het zakje laten bedrukken met uw logo.

Waarom Headerbags?

Een Headerbag kan optimaal worden gepersonaliseerd. Omdat Portex Verpakkingen de producten speciaal op maat maakt, zijn hier weinig meerkosten aan verbonden. Daarom zijn de Headerbags van Portex altijd een blikvanger.

Specificaties

Een Headerbag kan worden gemaakt van OPP (Oriënted Polypropylene) voor kleine, lichte en/of vlakke producten te verpakken en CPP (Cast Polypropylene) voor iets zwaardere producten waarvan de seal steviger dient te zijn*. Zowel OPP als CPP kunnen worden gelamineerd ten behoeve van bedrukking.

Folie dikte variërend van  30my tot en met 100my. Formaten variëren van 45mm tot en met 800mm (inclusief header). De kleefstrip(s) kunnen zowel permanent als hersluitbaar zijn. Mogelijke stansvormen zijn o.a.  euroloch, butterfly en rondjes.

* Andere materialen zijn mogelijk.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons