fbpx

Polypropyleenzakken

Portex Verpakkingen is internationaal bekend om haar PP-zakken. Producten worden in een Polypropyleenzak mooi gepresenteerd. Hierdoor behoren zij tot de Glasheldere Verpakkingen van Portex.

Everything is Crystal Clear

Voor elk product kan Portex  een polypropyleenzak maken. Op de eerste plaats is er de keus voor OPP of CPP. De OPP variant is nog iets helderder en de CPP nog iets sterker. Daarnaast is het mogelijk om de zakjes te laten bedrukken. Tot slot kunt u er nog voor kiezen om een klep op het zakje. Deze kunt u voorzien van een plakstrip.


“Wij wilden ons assortiment op onze webwinkel uitbreiden. Omdat Portex Verpakkingen voor elk nieuw product een unieke glasheldere verpakking kan maken, konden wij de producten sneller aanbieden en ons bedrijf daardoor sneller laten groeien”


 

Omschrijving

Glasheldere PP Zakjes worden speciaal gemaakt voor vlakke producten. Belangrijk is, dat uw product altijd op een mooie manier wordt gepresenteerd. Portex Verpakkingen maakt dit met de OPP en CPP zakken mogelijk. Hierdoor wordt elk product een cadeautje, dat vraagt om te worden uitgepakt.

Waarom een PP Zak?

Waarschijnlijk wilt u ook uw product glashelder aanbieden. Portex Verpakkingen maakt speciaal voor elk product een PP-Zak op maat. Door middel van onze PP-zakken verandert het in een cadeau. Een cadeau dat vraagt om te worden uitgepakt.

Specificaties

Onze mooie verpakkingen worden gemaakt van OPP (Oriënted Polypropyleen) voor kleinere en/of lichte producten te verpakken en CPP (Cast Polypropyleen) voor iets zwaardere producten *. Zowel OPP als CPP kunnen worden gelamineerd ten behoeve van bedrukking. Hierdoor kunt u elke PP zak ook voorzien van uw logo. Tot slot is het nog mogelijk om de folie van een mooie glanskleur te voorzien.

Folie dikte variërend van 30my tot en met 100my. Formaten variëren van 45mm tot en met 800mm (inclusief header).

* Andere materialen zijn mogelijk.

Onze PP-Zakken zijn altijd uniek:

 • Bedrukt tot maar liefst 8 kleuren of onbedrukt
 • Glasheldere folie of gekleurd
 • Diverse kwaliteiten
 • Uw specifieke maatvoering

Wellicht heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons