fbpx

Creative Envo

Uw mailing nieuw leven inblazen???

Met de Creative Envo van Portex Verpakkingen heeft u een hoogwaardige manier gevonden om uw mailing op een prachtige manier te presenteren.

100% Recyclebaar

De Creative Envo is een transparante envelop voor zowel handmatige als machinale verwerking. Het biedt optimale bescherming tegen water en vuil en, waardoor uw mailing op een goede manier kan worden gepresenteerd. Ook behoren vouwen in uw brieven toe aan het verleden.


“Portex Verpakkingen dacht mee en raadde de Creative Envo ICE aan. Hierdoor ontving ik een veel grotere respons op mijn mailing”


Omschrijving

De transparante envelop van Creative Envo is geschikt om uw mailing handmatig en machinaal te verwerken. Hierdoor is het zowel geschikt voor grote als kleine oplages. Omdat de enveloppen ook machinaal leverbaar en verwerkbaar zijn, is Creative Envo zelfs meerdere malen door de Deutschen Post AG gecertificeerd. Een envelop van Creative Envo valt altijd op een positieve manier door de brievenbus. Vooral door de ongevoeligheid voor regen en vuil blijft uw boodschap altijd perfect bewaard. Omdat de Creative Envo ook beschikt over een hoge aaibaarheidsfactor, wordt uw mailing een cadeautje om uit te pakken.

Waarom Creative Envo?

Creative Envo is ideaal om te bedrukken, waardoor de inhoud meteen de aandacht krijgt die het verdiend. Kies voor onderstaande mogelijkheden en ga ook voor meer respons:

 • Creative Envo STAR is gemaakt van een heldere 100my folie en straalt hierdoor kwaliteit uit.

 • Creative Envo ICE is gemaakt van een melkachtige 100my folie en geeft hierdoor een “frost” effect.

 • Creative Envo ECO is gemaakt van een heldere 90my folie, waardoor deze prijsgunstiger is.

 • Creative Envo BIO is gemaakt uit composteerbare folie.

Er is werkelijk heel veel mogelijk. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons