fbpx

Harmonicazakken

De Harmonicazakken zijn speciaal ontwikkeld om uw etenswaren te presenteren in heldere folie. Hierdoor is de Harmonicazak één van de Glasheldere Verpakkingen van Portex.

Everything is Crystal Clear

De harmonicazakken hebben zijvouw. Hierdoor is het voordeel van de Harmonicazak, dat producten die meer ruimte behoeven ook prachtig gepresenteerd kunnen worden. In het bijzonder is dit ideaal voor etenswaren. Doordat de verpakking zelf glashelder is, komen uw producten er nog mooier in uit.


“Mijn koekjes zijn ambachtelijk gemaakt. Door de harmonicazakken van Portex Verpakkingen blijft dit centraal staan, waardoor mijn omzet groter is geworden”


 

Omschrijving

Harmonicazakken zijn glasheldere zakjes waarin met name voedingsmiddelen en etenswaren mooi in uit komen. Omdat de folie glashelder is, is de inhoud goed te zien. Door de vouw krijgen uw producten de ruimte en worden ze prominent in beeld gebracht. De zakjes worden speciaal gemaakt voor de producten die u wilt presenteren. Zo weet u zeker, dat uw producten cadeautjes worden. Cadeautjes met een hoge aaibaarheidsfactor en die erom vragen om te worden uitgepakt.

Waarom een Harmonicazak?

Voor elk product is de harmonicazak te gebruiken. Omdat Portex Verpakkingen ze altijd speciaal voor u op maat maakt, kunt u bijvoorbeeld  al uw etenswaren en levensmiddelen in dezelfde huisstijl presenteren.

Specificaties

Harmonicazakken  worden gemaakt van OPP (Oriënted Polypropylene) voor kleinere en/of lichte producten te verpakken en CPP (Cast Polypropylene) voor iets zwaardere producten *. Zowel OPP als CPP kunnen worden gelamineerd ten behoeve van bedrukking. Hierdoor kunt u elke harmonicazak nog voorzien van uw logo. Tot slot is het nog mogelijk om de folie van een mooie glanskleur te voorzien.

Folie dikte variërend van  30my tot en met 100my. Formaten variëren van 45mm tot en met 800mm (inclusief header)..

* Andere materialen zijn mogelijk.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.

Contact

From the heart

 • Voor al onze fabrieken in Europa zijn allerhande industriële verpakkingen nodig. Zonder deze verpakkingen staat ons productieproces stil. Dankzij Portex hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken en blijven wij altijd in beweging!

  Leonard Scherer
  Leonard Scherer Geschäftsführer bij Pfeifer
 • Portex Verpakkingen levert aan Record Industry o.a. CPP Folie. Dit is een heel belangrijk product, dat wij exclusief gebruiken voor één van onze grootste klanten. We verpakken hierin de plaat en dat geeft een extra luxe uitstraling aan het product. Aangezien wij slechts een horizon hebben van vier tot vijf weken houdt Portex Verpakkingen voldoende op voorraad zodat we snel kunnen schakelen en nooit zonder komen te zitten.

  Ton Vermeulen
  Ton Vermeulen Directeur / Eigenaar of Record Industry
 • Al meer dan 20 jaar levert Portex Verpakkingen de glasheldere portefeuille- en OPP-zakken voor onze wenskaarten. Iedere kaart is anders en daarom is de verpakking altijd maatwerk. Portex Verpakkingen denkt proactief mee in het vinden van de juiste oplossing voor elk product. Daarnaast hebben ze een korte levertijd, wat essentieel is voor ons productieproces én staan ze voor uitstekende kwaliteit. Kortom: Portex Verpakkingen is een betrouwbare partner voor ons en al onze wenskaarten.

  Willy Neissen
  Willy Neissen Planner-Verwerver bij Hallmark Cards Nederland BV
Bel ons