Blokbodemzakken van Portex: Op maat en in uw huisstijl!

 In Portex News

Everything is Crystal Clear

Glasheldere BlokbodemzakkenBlokbodemzakken hebben een vierkante bodem met zijvouw. Hierdoor kunnen alle producten staand worden gepresenteerd. In het bijzonder een prachtig alternatief voor bijvoorbeeld koekjes, noten en chocolade. In combinatie met de glasheldere verpakking komen alle producten nog mooier naar voren.


“Ik neem al jaren mijn blokbodemzakken af bij Portex Verpakkingen. De kwaliteit is geweldig en daarom krijg ik altijd positieve reacties van mijn klanten”


 

Glasheldere blokbodemzakkenOmschrijving

Blokbodemzakken zijn glasheldere zakjes waarin met name etenswaren mooi kunnen worden gepresenteerd. Door de glasheldere folie is de inhoud goed te zien. Omdat de mogelijkheden in afmeting oneindig zijn, is het voor alle mogelijke lekkernijen te gebruiken. Vanaf één bonbon tot aan een grootverpakking aan pinda’s.

De glasheldere Blokbodemzakken kunnen worden gemaakt van OPP, voor kleinere en/of lichtere producten, of CPP voor iets zwaardere producten. Beide materialen kunnen worden gelamineerd ten behoeve van een bedrukking. Hierdoor kunt u elke Blokbodemzak voorzien van uw logo.

Uw producten volledig in uw huisstijl glashelder en staand presenteren.

 

Waarom een Blokbodemzak?

Voor elk product is een Blokbodemzak te gebruiken. Omdat Portex Verpakkingen deze voor u speciaal op maat maakt, kunt u al uw producten in dezelfde huisstijl presenteren.

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze vernieuwde website.

 

Portex Verpakkingen

Bekijk onze bedrijfsfilm

 

Recent Posts
Bel ons