fbpx

Portex Verpakkingen is Crystal Clear

 In Portex News

Ermelo, 20 augustus 2018 | Portex Verpakkingen

Vanuit onze vestiging in Ermelo verzorgen wij leveringen over de gehele wereld. Of het nu gaat om kleine- of juist grote aantallen: “Portex gives you bigger business”

PORTEX VERPAKKINGEN

Door onze service en kwaliteit én omdat wij voor elke klant maatwerk leveren is Portex Verpakkingen de afgelopen jaren blijven groeien. Met prachtige nieuwe opdrachten en samenwerkingen zal deze groei zich ook de komende jaren blijven voortzetten. Uiteraard hoort bij deze groei ook een nieuwe website. Een nieuwe website waar wij met trots onze organisatie aan u presenteren en waarbij wij al onze producten en mogelijkheden graag aan de wereld tonen.

Verpakkingen

YOUR MIND IS WORKING OVERTIME

Voor Portex Verpakkingen is elk verzoek een unieke uitdaging. Elk product verdient het om op een mooie manier gepresenteerd te worden. Met Portex Verpakkingen wordt uw product een cadeau. Een cadeau dat vraagt om te worden uitgepakt. Iedere creatie heeft speciale eigenschappen. Samen zorgen wij voor een optimale presentatie van uw producten.  Of het nu gaat om glasheldere verpakkingen, krimpsleeves of industriële verpakkingen, wij behandelen alle opdrachten met de grootste zorg.

BUT SOMETIMES IT IS VERY CLEAR: CRYSTAL CLEAR

Op onze vernieuwde website vindt u alle mogelijkheden waarmee u uw product kunt presenteren. Heeft u voor uw chocolade of koekjes een Blokbodemzak nodig? Of een Headerbag met een verstevigde kopkaart om uw logo op af te drukken? Misschien zoekt u een Creative Envo voor een groter rendement op uw mailing? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen. U zult zien, dat Portex Verpakkingen ook voor u een ideale oplossing in huis heeft.

SO FOLLOW YOUR HEART

Kijk op www.portex.nl en zie wat wij voor u en uw producten kunnen betekenen. Onze glasheldere oplossingen maken van uw product een cadeau. En omdat ieder product anders is, maken wij alles speciaal voor u op maat. Wij staan qua kwaliteit aan de top van het segment en leveren ook in kleinere oplages altijd de beste prijs. Daarom kunnen wij met trots zeggen: “Also in smaller quantity’s, Portex gives you bigger business”

 

BEKIJK ONZE NIEUWE BEDRIJFSFILM:

Portex Verpakkingen

Recent Posts
Bel ons