fbpx

CREATIVE ENVO VAN PORTEX VERPAKKINGEN: OM UW MAILING NIEUW LEVEN IN TE BLAZEN

 In Portex News

Everything is Crystal Clear

Wilt u uw mailing nieuw leven inblazen? Met de Creative Envo van Portex Verpakkingen heeft u een hoogwaardige manier gevonden om uw mailing op een prachtige manier te presenteren. De Creative Envo is een transparante envelop voor zowel handmatige als machinale verwerking. Het biedt optimale bescherming tegen water en vuil, waardoor uw mailing op een goede manier kan worden gepresenteerd. Ook behoren vouwen in uw brieven toe aan het verleden.

 

Creative Envo


“PORTEX VERPAKKINGEN DACHT MEE EN RAADDE DE CREATIVE ENVO ICE AAN. HIERDOOR ONTVING IK EEN VEEL GROTERE RESPONS OP MIJN MAILING”


Omschrijving

De transparante envelop van Creative Envo is geschikt om uw mailing handmatig en machinaal te verwerken. Hierdoor is het zowel geschikt voor grote als kleine oplages. Omdat de enveloppen ook machinaal leverbaar en verwerkbaar zijn, is Creative Envo zelfs meerdere malen door de Deutschen Post AG gecertificeerd.

Een envelop van Creative Envo valt altijd op een positieve manier door de brievenbus. Vooral door de ongevoeligheid voor regen en vuil blijft uw boodschap altijd perfect bewaard. Omdat de Creative Envo ook beschikt over een hoge aaibaarheidsfactor, wordt uw mailing een cadeautje om uit te pakken.

Creative Envo  Creative Envo    Creative Envo

 

Waarom een Blokbodemzak?Creative Envo is ideaal om te bedrukken, waardoor de inhoud meteen de aandacht krijgt die het verdiend. Kies voor onderstaande mogelijkheden en ga ook voor meer respons:

Heeft u speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze vernieuwde website.

 

Portex Verpakkingen

Bekijk onze bedrijfsfilm

Recent Posts
Bel ons